Πως εφαρμόζεται

Πως θα εφαρμοστεί η μελέτη στον χώρο σας

Η σύμβουλος επισκέπτεται το χώρο που της υποδεικνύεται σε συγκεκριμένη ημέρα & ώρα που έχει συμφωνηθεί και καταγράφει τις ημερομηνίες γέννησης των ανθρώπων που εργάζονται στο συγκεκριμένο χώρο και παραλαμβάνει από εσάς την κάτοψη.
Θα πάρει τις κατευθύνσεις του συγκεκριμένου χώρου με την πυξίδα.
Θα ελέγξει το περιβάλλον και θα συζητήσει τις ανάγκες των ατόμων που εργάζονται εκεί. Παράλληλα εξετάζεται ο χώρος, παίρνονται ορίζοντες και κατευθύνσεις.
Στην συνέχεια θα γίνει μια πρώτη αναγνώριση του βιοενεργητικού πεδίου,των γεωπαθητικών κλιμάτων του χώρου,καθαρισμός της αύρας,ανάλυση της προσωπικότητας των ατόμων που ζουν στον χώρο,ανάλυση των μεταξύ τους σχέσεων,εντοπισμός των προβλημάτων που υπάρχουν σε υγεία ή σε κοινωνικό -επαγγελματικό τομέα.

Αυτή η συγκεκριμένη συνεδρία απαιτεί δύο ώρες.

Μετά απο επτά ημέρες γίνεται άλλη μια συνεδρία διάρκειας περίπου δύο ωρών κατά την οποία συζητάτε με την σύμβουλο την πορεία της μελέτης όπως επίσης και τα όποια ευρήματά της ή απορίες δικές σας μέχρι αυτό το στάδιο.

Σε δέκα ημέρες σας παραδίδεται η μελέτη ολοκληρωμένη σε γραπτή ή σε ηλεκτρονική μορφή, η οποία θα αφορά τον χώρο σας και η οποία θα περιέχει λεπτομερής οδηγίες Feng Shui σε όλο το φάσμα το ανθρωπολογικό και το περιβαλοντολογικό για τον συγκεκριμένο χώρο.

Στην παράδοση της μελέτης, η οποία θα διαρκέσει δύο ώρες, θα συζητηθεί η μελέτη η οποία θα αναλύει τη τελική οριοθέτιση των αντικειμένων με βάση τα ιπτάμενα άστρα, καθορισμός συγκεκριμένων ενεργειών στον χώρο για προστασία,θα δοθούν τελικές οδηγίες για την αλλαγή των αντικειμένων στον συγκεκριμένο χώρο, συμβουλές Feng Shui σε όλο το φάσμα το ανθρωπολογικό και το περιβαλοντολογικό εσωτερικά και εξωτερικά του χωρου, καθαρισμός αύρας, καθορισμός ψυχοενεργιτικών δράσεων για τα άτομα.

Η σύμβουλος θα είναι στην διάθεση σας καθ’όλο το διάστημα της εφαρμογής της μελέτης. Θα σας κατευθύνει έτσι ώστε να εφαρμόσετε σωστά τους κανονισμούς του Feng Shui και να πετύχετε άριστα αποτελέσματα στο εργασιακό σας περιβάλλον με μια δίωρη συνεδρία μετά την παράδοση της μελέτης έτσι ώστε να σας επιβεβαιώσει την σωστή υλοποίηση αυτής.


Με το Feng Shui θα μπορούμε αφού πραγματοποιήσουμε την μελέτη του χώρου σας, να σας υποδείξουμε τους τρόπους με τους οποίους θα προσελκύσετε την μέγιστη θετική ενέργεια.

Έτσι διώχνετε την αρνητική, η οποία όχι μόνο σας μπλοκάρει σωματικά αλλά επεκτείνεται και σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής σας όπως στην υγεία,στα οικονομικά και στις σχέσεις σας.
Η ενέργεια του Feng Shui αποτρέπει και προφυλάσσει από μελλοντικές άσχημες καταστάσεις είτε στο εξωτερικό περιβάλλον είτε στο εσωτερικό.

Προβλήματα υγείας, επαγγελματικές ατυχίες και μπλοκαρίσματα, ατυχήματα, εμφάνιση χρόνιων ασθενειών, υλικές καταστροφές, συναισθηματικές απώλειες, συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια από επισκέπτες και πελάτες και τόσα άλλα αποφεύγονται με την ολοκληρωτική χρήση και εφαρμογή των κανόνων του Feng Shui.

Οτιδήποτε συμβεί εφόσον έχετε εφαρμόσει Feng Shui, σωστά και ολοκληρωμένα μαζί με γεωπαθητικό έλεγχο, όσο άσχημο και εάν είναι στην αρχή, αυτό έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη με τις λιγότερες απώλειες για εσάς.

• Η μελέτη είναι ξεχωριστή & βασίζεται –στην τοποθεσία και στην χρήση του χώρου –αποκλειστικά σε εσάς.


Τα αποτελέσματα απο την συγκεκριμένη μελέτη εαν και εφόσον αυτή εφαρμοστεί σωστά είναι ορατά εντός μηνός απο την εφαρμογή της,σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε απο τα χρόνια εργασίας μας.

Η μελέτη εφαρμόζεται μόνο απο την Ευθυμία Α.Μισιρλή Σύμβουλο ψυχολογικής ευνοικής χωροθεσίας με σπουδές Feng Shui στην Γαλλία στο Mastery Academy of Chinese Metaphysics και σεμινάρια ψυχολογίας στην Ελλάδα.


FENG SHUI INTERIOR DESIGN
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ ΕΥΝΟΪΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΩΡΟΘΕΣΙΑΣ FENG SHUI
Άτλαντος 25 Π. Φάληρο Αθήνα, Τηλ: 210 9855778, 693 8444209, Fax: 210 9855778
Ημέρες & Ώρες Επικοινωνίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00πμ εώς 14.00μμ
fengshuiinterior@gmail.com , info@fengshuiinteriordesign.gr
www.fengshuiinteriordesign.gr